Благодійний пробіг “Сильні духом” відбувся у Херсоні

3 года назад 0

Учасникии обрали бажану дистанцію у 400м чи 1500м і гідно її подолали. Сума коштів, яку вдалося зібрати завдяки акції – 10тис 047грн.

Серед містян, що підтримують соціально значущі проєкти, беруть в них участь та ще й пропагують здоровий спосіб життя чимало представників Херсонської міської ради.

Сьогодні підтримували дітей з інвалідністю своєю участю у благодійному пробігові секретар міської ради Галина Лугова, в.о. заступника Херсонського міського голови Сергій Циганок, начальник відділу економічного аналізу управління економічної політики Департаменту економіки та інвестицій Галина Лобода, начальник управління молоді та спорту Херсонської міської ради Олексій Заболотний, директор Херсонського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Антон Єфанов, депутат від партії Ігоря Колихаєва НТЖ Юрій Рожков, староста с. Степанівка Олександр Ярковий.

Начальник Головного управління Національної поліції в Херсонській області Oлександр Прокудін не тільки заохочував містян до участі у заході, а й сам біг дистацію у 1500м. А ще запропонував флешмоб: щоб за рік facebook нагадав, як гарно відсвяткували День захисту дітей у Херсоні, всім учасникам святкування викладати свої світлини з хештегом #нахвилідитинства. Фото, відмічені цим хештегом, начальник ГУ Національної поліції у Херсонській області розмістить у своїй стрічці.

Вважатимемо, що перший пост із світлинами і хештегом #нахвилідитинства пішов!

Джерело: повідомляє Херсонська міська рада: