Чемпіонат Каховки з шахів 2020

4 года назад 0

Наприкінці червня фінішував 59-й чемпіонат м. Каховки з шахів (класична гра) 2020 року. Це був, мабуть, най триваліший чемпіонат міста в історії, адже розпочався він в березні, але карантинні обмеження змусили зробити перерву в змаганнях більш ніж на два місяці. І ось по завершенню змагань маємо Чемпіона міста з шахів 2020 року – ним став кандидат у майстри спорту Артур Ралко, яки вже багато років плідно працює тренером-викладачем відділення шахів ДЮСШ Каховської міської ради. Загалом ця перемога стала для Артура Ралка сьомою в чемпіонатах міста і він знаходиться в двох кроках від рекордсмена – дев’ятиразового переможця чемпіонатів м. Каховки Ю.П.Окладникова.

Срібним призером чемпіонату Каховки з шахів 2020 року став кандидат у майстри спорту Олексій Ктітор, бронзовим – кандидат у майстри спорту Кузьоминський Дмитро.

У заліку серед ветеранів кращі результати в змаганнях показали Валентин Підорич (Каховка) Олег Пільщіков (Каховка) та кмс Анатолій Назаров (Роздольне).

Серед жінок до призової трійки потрапили каховчанки: Євгенія Ралко, поліна Бабій та Оксана Бердникова.

Переможці та призери змагань нагороджені грамотами та медалями від організаторів – відділу у справах молоді та спорту Каховської міської ради та федерації шахів м. Каховки. Організаційну підтримку в проведенні змагань надали міський відділ культури та адміністрація МПК «Меліоратор».