День захисника України відзначили у Маслівській школі Новокаховської громади

3 года назад 0

Напередодні Дня Святої Покрови, Дня українського козацтва та Дня захисника України в Маслівській школі (директор Оксана Ковш), що в Райському старистинському окрузі Новокаховської громади Херсонщини, в межах заходів національно-патріотичного виховання відбулось спортивне свято.

Зранку були проведені тематичні інформаційні хвилинки та ранкові кола, на яких класні керівники формували в учнів розуміння понять: «єдність», «цілісність», «незалежність», «герой», «патріот», «захисник», почуття щирої поваги і вдячності до захисників Вітчизни .

Шкільний бібліотекар Оксана Мосьпан оформила книжкову виставку «Козацькому роду нема переводу».

Визначною подією дня стало загальношкільне музично-спортивне свято, яке пройшло під гаслом «Сила нескорених». Розпочалося  свято  з  вітальної промови педагога-організатора Наталії Зайченко,  представлення  класними колективами  своїх козацьких куренів та емблем.

Вчитель фізичної культури Олександр Яцюк разом з юними козаками дали клятву про вірність козацьким традиціям  та провели веселі козацькі змагання між трьома збірними командами-братствами: імені Хмельницького, Кошового та Сагайдачного.

Учасники свята показали свою спритність, витривалість, уміння долати перешкоди та гострий розум. Всі учасники заходу отримали задоволення та гарний настрій.

Джерело: Online НК.