Футболісти 40+ показали клас на Херсонщині

7 лет назад 0

25-26 березня у  Бериславі в спортивному комплексі «Юність» пройшли фінальні змагання з футзалу серед команд чоловіків віком 40+ у межах "Ліги сільських чемпіонів Херсонщини" обласної Колосіади сезону 2016/2017 рр.

Організували і провели змагання як першість Херсонської обласної організації Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» агропромислового комплексу України сама ж обласна організація, за організаційної підтримки Бериславської райдержадміністрації, районної КДЮСШ ім. В.К.Сергєєва, районної організації ВФСТ «Колос» АПК України та асоціації футболу і футзалу Бериславського району.

До змагань допускалися футзальні аматорські команди ветеранів колективів фізкультури підприємств, організацій, закладів та установ агропромислового комплексу та сільської гуманітарної сфери, сільських, селищних, міських (районного підпорядкування), районних, галузевих, спортивних, футбольних, фізкультурно-спортивних клубів тощо, що є цьогорічними та/або минулорічними чемпіонами і призерами чемпіонатів районів, укомплектовані футзалістами — аматорами 1976 року народження і старшими, які постійно проживають (зареєстровані не пізніше 01.03.2016 р.) в селах, селищах і містах районного підпорядкування адміністративного району, який представляє команда.

Усього в турнірі взяли участь 4 команди, а саме: збірна Каланчацького району, «Високе поле» Високопільський район, «Колос» Скадовський район, «Славія» Бериславський район.

Змагання проводилися за коловою системою в одне коло.

 

Результати матчів: збірна Каланчацького району – «Високе поле» – 1:5, «Славія» – «Колос» – 4:3, «Високе поле» – «Славія» – 3:1, «Колос» – збірна Каланчацького району – 2:5,  збірна Каланчацького району – «Славія» – 4:2, «Високе поле» – «Колос» – 3:0.

У підсумку «Високе поле» здобуло 9 очок, збірна Каланчацького району – 6, «Славія» – 3, «Колос» — 0 очок.

У команді «Високе поле» брало участь батько і син Нойки: старший – Іван Вікторович, у свої 68 років діяв практично без помилок, виважено і мудро, а його молодший син Ігор, якому 45 років, був двигуном та справжнім капітаном команди. В цій же команді проявив себе з найкращого боку 62-річний Архангельський селищний голова Високопільського району Володимир Гриньок.

У результаті проведених змагань переможцем «Ліги сільських чемпіонів Херсонщини» з футзалу серед команд ветеранів 40+ стала команда «Високе поле» Високопільський район.

Чемпіонство здобули Ігор та Іван Нойки, Андрій та Олексій Нартови, Володимир Гриньок, Олег Собчук, Василь Шихов.

Нещодавно у Високопільському районі за ініціативи новопризначеного голови Високопільської районної державної адміністрації, члена Центральної ради ВФСТ «Колос» АПК України Сергія Старуха було відновлено діяльність районної федерації футболу та районної організації ВФСТ «Кололс» АПК України – і маємо перший успіх.

Срібний призер – дебютант подібних змагань – збірна Каланчацького району, бронзовий – господарі з команди «Славія»

 

Усі команди-призери були нагороджені пам’ятними призами (кубками) і дипломами відповідних ступенів, гравці команд-призерів золотими, срібними та бронзовими медалями та дипломами відповідних ступенів обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України.

Але головною нагородою для учасників було саме змагання, на яких ветерани футболу себе показували і на інших дивилися, можливість поспілкуватись, згадати молоді роки.

Команди отримали не тільки задоволення від гри та суперництва у прекрасному спортивному комплексі «Юність», але й відмінно відпочили, а після змагання пригостилися справжньою рибацькою юшкою від гостинних господарів.

Прес-служба обласної організації

ВФСТ «Колос» АПК України