Гвоздик нокаутував Стівенсона і став чемпіоном світу WBC

5 лет назад 0

Український боксер Олександр Гвоздик переміг нокаутом канадського чемпіона світу WBC у напівважкій вазі Адоніса Стівенсона і завоював титул за цією версією.

Перший раунд залишився за канадцем, після чого українець поступово почав перехоплювати ініціативу. У третій трихвилинці чемпіон WBC опинився на підлозі, але рефері не зарахував нокдаун, вважаючи, що той послизнувся.

Це не збентежило українця, який став нагнітати обстановку, обрушуючи на опонента все більше ударів. Починаючи з п'ятого раунду стала позначатися втома в діях Стівенсона.

Поступово Гвоздику вдалося не просто перехопити ініціативу, але й змусити суперника постійно оборонятися, часто пропускаючи випади візаві.

Канадець помітно поступався українцеві в швидкості, в результаті чого опинився в ролі аутсайдера бою. У той же час іноді Стівенсону вдавалося застати зненацька Гвоздика, коли той близько наближався до опонента.

Один із таких ударів виявився дуже болючим для тимчасового чемпіона, але він все ж встояв на ногах, після чого відповів своєю серією ударів. А в 11-му раунді посилив атаки і нокаутував Стівенсона серією ефектних ударів.