Ми втратили гру. Шевченко прокоментував матч Ісландія — Україна

7 лет назад 0

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко прокоментував матч між Україною та Ісландією, який його команда програла з рахунком 0:2.

Шевченко вважає, що ситуація в групі вирішитися в останніх матчах, а доля сьогоднішнього матчу була вирішена "одним моментом, передає dynamo.kiev.ua.

"Сьогоднішня гра була вирішена одним моментом, коли в спірному моменті арбітр прийняв рішення, що порушення не було. Потрібно переглянути ще цей епізод. Цей момент десь і вирішив долю матчу. Програючи 1: 0, ми десь трохи розгубилися, пропустили ще одну контратаку. нічого, у цій групі ще нічого не вирішено. Все буде вирішуватися в останніх матчах ", — заявив Шевченко.

Він також зазначив, що збірна України провалила ігровий час після першого пропущеного гола.

"Я помітив лише провал у грі в наступні десять хвилин після першого пропущеного м'яча. Суперник забив гол у спірному моменті. Суддя порахував так, значить, так. Цей епізод зіграв, у свою чергу, велику роль — ми розгубилися, пропустили гол, почали поспішати, даючи супернику проводити контратаки. Ми втратили гру. Потрібно було продовжувати робити те, про що ми домовлялися ", — заявив тренер.

Нагадаємо, 5 вересня збірна України поступилася Ісландії з рахунком 0: 2 в матчі восьмого туру відбору до ЧС-2018.