Останні новини про підготовку збірної України до матчів червня

5 лет назад 0

У Харкові вже 25-го травня стартує тренувальний збір національних команд України (одночасно і головної, і молодіжної).

Оскільки багато гравців також будуть задіяні в іграх Прем'єр-ліги, то Андрій Шевченко прийняв рішення ввести 11 гравців молодших збірних. Згідно з офіційною інформацією з сайту ФФУ, саме вони доукомплектують склад збірної України для проведення тренувань протягом періоду 25-31 травня. Щоб залишатись в курсі, слідкуйте за результатами матчів футболу онлайн.

Наступні поєдинки національної команди в рамках відбору на Євро-2020 пройдуть у Львові на початку червня. Збірна України зустрінеться на своїй території з національними футбольними командами Люксембургу та Сербії. Поки що «синьо-жовті» очолюють групу В, маючи 4 очка в активі після поєдинку з Португалією внічию і перемоги над Люксембургом. Тепер головне – це не втратити лідерство.

Відзначимо, що була присутня загроза зняття балів зі збірної України, оскільки наші суперники стали сумніватися в правильності натуралізації форварда Мораеса і подали відповідні скарги в УЄФА. Контрольний, етичний і дисциплінарний комітет розглянув це звернення щодо натуралізації форварда Жуніора Мораеса, вивчив аргументи ФФУ та скарги команд. В результаті в УЄФА підтвердили законність виступів футболіста за збірну України в цей період.

Як відбувається підготовка до матчів відбору на Євро-2020?

Згідно з останніми новинами, матчі національної української команди та збірних Сербії, а також Люксембургу пройдуть на «Арені-Львів». Там вже навіть представили новий сучасний газон, який роблять спеціально до цих важливих поєдинків. Покриття поля буде напівштучним для більшої зручності футболістів. Повністю воно буде готове вже через 2 тижні, ящо не станеться форс-мажорів. Причому, на думку багатьох фахівців, цей напівштучний газон буде одним з кращих у всій Європі.

Нагадаємо, що матч відбору Євро-2020 проти Сербії призначений на 7 червня, а проти Люксембургу – на 10 червня. Обидва поєдинки розпочнуться о 21:45. На сьогодні в турнірній таблиці групи В лідирує українська футбольна команда, на другому місці поки що йде збірна Люксембургу, відстаючи від України всього на 1 очко. А у Португалії поки всього 2 бали. Що стосується Сербії, то збірна зіграла тільки один матч з португальцями, який закінчився внічию — 1:1. Шанси виграти у групі В у нас високі, а ось чи вийде – зовсім скоро дізнаємося!