Василь Ломаченко змусив здатися чергового суперника

7 лет назад 0

Фото Обозревател

Сьогодні зранку Василь Ломаченко втретє захистив титул WBO у першій легкій вазі – до 59 кг. На 7-тисячній арені "Microsoft Theater" в Лос-Анджелесі, США, він змусив здатися в перерві між сьомим і восьмим раундами Мігеля Марріагу з Колумбії, пише Gazeta.ua.

Зі старту поєдинку Василь взяв під тотальний контроль хід подій у рингу. До пори до часу Марріага, добре і багато працюючи корпусом, уникав чітких акцентованих ударів. Але таке не могло тривати вічно. Ломаченко від раунду до раунду додавав у швидкості і темпі. А головне – почав вкладатись в удари. Перший дзвіночок для претендента прозвучав на останній хвилині третього раунду. Заведений кількома спробами колумбійця пробити праві кроси, Ломаченко вдало вибрав момент і відправив суперника в нокдаун – лівим прямим у голову. Після цього став у кут рингу, запросив до атаки опонента і демонстрував свою невразливість.

В четвертому раунді в українця стається розсічення лівої брови після удару головою від претендента, кров заливає йому обличчя. В п'ятому раунді Марріага ще раз пробує розсікти Ломаченка головою.

В шостому раунді стає зрозуміло, що до завершення бою дуже близько. Ломаченко увімкнув повну швидкість і безперервно розбивав свого противника різноманітними серіями та комбінаціями. Сьомий раунд став "шоу одного актора". В рингу був тільки Ломаченко. Повний деклас суперника, майстер-клас від Ломаченка. На останніх секундах він відправив колумбійця в другий нокдаун лівим боковим у голову. Гонг про закінчення раунду став фінальним. Через кілька секунд кут Марріаги відмовився від продовження боротьби. Дострокова перемога Ломаченка! І яка вже через відмову суперника від продовження боротьби.

Для Марріаги ця поразка стала першою достроковою. До цього він програвав двічі за рішенням суддів – у боях за титул чемпіона світу.