Володимир Кличко оголосив про завершення кар’єри

7 лет назад 0

Колишній чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF, IBO Володимир Кличко прийняв рішення завершити боксерську кар'єру. 41-річний боєць виступив із відеозверненням, опублікувавши його на своєму офіційному сайті.

Це рішення Володимир прийняв через 3 місяці після того, як програв нокаутом Ентоні Джошуа. Поєдинок Кличка проти непереможного британця відбувся 29 квітня в Лондоні. З того часу довго ходили розмови про можливий реванш. Планувалося, що повторний бій пройде в Лас-Вегасі.

"27 років тому я зробив свій кращий вибір. Вибрав професію, яка стала моїм життям. Я почав свою подорож у спорті. Обраний шлях відкрив мені світ. У буквальному сенсі слова. У якийсь момент життя в силу різних обставин ми повинні або хочемо переключити активну частину життя і підготуватися до нової глави. До нових викликів, випробувань, з якими доведеться зіткнутися. Очевидно, я не виняток із правил. І зараз прийшла моя черга зробити це. Я роблю це з деяким хвилюванням. Але я готовий до випробувань. Я очікую і сподіваюся, що моя наступна кар'єра, яку я спланував і вже паралельно почав кілька років тому, стане такою ж успішною, як і попередня", — сказав Кличко.

Раніше "Обозреватель" повідомляв, що під час свого активного дозвілля Володимир Кличко влетів у канаву на розкішному авто за 2,5 млн гривень.