Депутатка зірвала засідання комісії тим, що не прийшла

4 года назад 0

Депутат Херсонської міської ради (Радикальна партія Олега Ляшка), голова ОСББ “Фенікс” Д’якова Оксана Володимирівна не прийшла на заздалегідь заплановане та оголошене засідання постійно діючої депутатської комісії з питань житлово-комунального господарства, благоустрою, енергозбереження та інженерної інфраструктури.
Депутат Херсонської міської ради (УКРОП) Богданов Віталій Володимирович, що був присутній під час спроби відкрити засідання комісії, висловив припущення, що Д’якова затрималась на звіті голови Херсонської ОДА Гусєва, що проходив в цей день в кіноконцертній залі “Ювілейний”.
Як вдалось з’ясувати, в той час, коли тривала комісія і Д’якова мала там бути, чи нібито була на звіті за версією Богданова, депутатка пересідала з автомобіля LEXUS LX 450 чорного кольору, держномер ВТ 0007 ВО у білий BMW X5 з держномером ВТ 6353 СВ. Це відбувалось в центрі Херсона біля ресторану “Цепелін”.
Ні в декларації депутатки Д’якової, ні в декларації її чоловіка Д’якова Олександра Тимофійовича, депутата Дніпровської районної в м.Херсоні ради (Радикальна партія Олега Ляшка), зазначених транспортних засобів немає.

Тим, що Д’якова не прийшла на засідання комісії, було порушено кворум, депутатів не вистачило і заступник голови комісії Назарян оголосив про перенесення комісії на інший день. При цьому в залі засідань знаходилось більше 20 осіб запрошених та журналістів.