Федін, Середа та Новинський залишили без води гуртожиток та учбовий заклад?

5 лет назад 0

Вже тиждень, як немає води в 9-поверхівці на Острові (мікрорайон в Корабельному районі міста Херсона). Без води як мешканці гуртожитку так і Херсонський суднобудівний ліцей. Як повідомила одна з мешканок будинку, на весь комплекс від Суднозаводу виділяється лише 500 кубічних метрів води. Суднозавод – власність ТОВ “Смарт Меритайм Груп”, засновником якого є ТОВ “Смарт-Мерітайм Актив”. За даними аналітичної системи YouControl кінцевий бенефіціар ТОВ “Смарт Меритайм Груп” – Новинський Вадим Владиславович, колишній російський олігарх, який отримав українське громадянство.

Починаючи з 14 лютого 2019 року водопостачання взагалі припинено, через використання місячної норми в 500 кубічних метрів води. Технічну воду підвозять рятувальники. Керує ТОВ “Смарт-Мерітайм Груп” у Херсоні депутат Херсонської обласної ради (Опозиційний блок) Федін Василь Вікторович. Провідним економістом в пана Федіна працює депутатка Дніпровської районної в місті Херсоні ради (Опозиційний блок) Середа Анна Олександрівна. Може, це вона порадила зменшити норму використання води вдвічі, задля економії коштів ТОВ?

 

 

 

На “Суспільному телебаченні” (Херсон) вийшов сюжет:

Керівник “Водоканалу”, депутат Херсонської міської ради (Самопоміч, позафракційний) Чемерис Михайло Васильович телефоном прокоментував: в мікрорайоні є водогін, але абоненти мають самостійно підключитись до водогону, який знаходиться під тиском. Але зробити це вони мали ще 2 роки тому.

Дика ситуація, як для обласного центру та 21 століття, чи не так?