Гандзюк перевели в пам’ятний статус

5 лет назад 0

Профіль Гандзюк в соціальній мережі Facebook перевели в пам’ятний статус. Зазвичай так роблять в разі смерті власника акаунту.

У соціальній мережі Facebook є особливе відношення до тих акаунтів, користувачі яких відійшли у кращий світ. Таким сторінкам надається “Пам’ятний статус” і у них призначається “Хранитель” – людина, яка керує постами, інформацією на сторінці. Тут рідні та близькі можуть обмінюватись співчуттями, відзначати річниці, згадувати найкращі моменти спільного минулого. Хто зараз є Хранителем акаунту Гандзюк – поки що невідомо. Facebook не розкриває таку інформацію. Або можна просто видалити акаунт. Налаштувати функцію “Хранитель” для власного акаунту можна за посиланням.

Активним залишається резервний акаунт, який Гандзюк зробила, коли її основний акаунт забанили під час суду Гандзюк з Антощуком.

Останній прижиттєвий статус Гандзюк цитує твір Леся Подерв’янського “Гамлєт, або Феномен датського кацапізма”: “Мій Привиде, ніякої хуйні не робим ми”. Далі в цитаті мало б бути про жидомасонів, лесбіянок, підарасів і т.п.: “Ко всєм жидомасонам іспитуєм злобу і ненавість і каждий день національні гімни на балалайці хором ісполняєм. Бояться нас жиди та басурмани, престіж крєпчаєт, мощно возрастаєт дєнь ото дня процент жиров у маслі. Довольні хами, ситі в них єбала. Гораздо мєньшє стало підорасів, єбошать всі вони як папа Карло на хімії в Черкасах. Лєсбіянки – усі на Соловках.”. Гандзюк любила жартувати про таке. Вона розповідала, що під час Революції Гідності разом з приятелем Сергієм Нікітєнком знайшла в кабінеті голови Херсонської ОДА Миколи Костяка його покинуту переписку з прес-секретарем Бриковим. Судячи з переписки, і Бриков, і Костяк, входили до масонського ордену.

На радника Херсонського міського голови, в.о. керуючого справами виконавчого комітету Херсонської міської ради Гандзюк Катерину Вікторівну напали 31 липня 2018 року, обливши кислотою. Майже одразу після нападу за фотороботом, який надали друзі Гандзюк, затримали сусіда Новікова, який мав алібі. Під тиском громадськості Новікова випустили. Затримали групу з п’ятьох осіб, у складі якої були Сергій “Опер” Торбін та інші учасники АТО (ООС). Гандзюк померла 4 листопада 2018 року. Пізніше повідомили про затримання Павловського, помічника-консультанта народного депутата (БПП) Паламарчука. Після візиту до Херсону тимчасової слідчої комісії і заяви народного депутата Берези (БПП?) Генеральний прокурор України Юрій Луценко у телевізійному інтерв’ю повідомив, що слідство вийшло на замовника і одного з організаторів злочину, але той вже встиг виїхати з країни. При цьому Луценко не називав прізвище. Але пізніше він його все ж таки назвав. Про це генеральний прокурор Юрій Луценко повідомив на нараді керівництва правоохоронних органів в Одесі. За словами Луценко, злочин був організований Олексієм Левіним на прізвисько “Москаль-молодший”. Левін (Москаленко) був помічником-консультантом депутата Херсонської обласної ради Миколи Ставицького (РПЛ).

Депутат Херсонської обласної ради (РПЛ) Ставицький зараз перебуває в зоні ООС (АТО).
7 грудня відзначається день святої великомучениці Катерини. Кума Гандзюк Лілія Якубсон (Власова, Рєзяпова, Lilu Dallas) зараз перебуває під слідством за напад на журналіста Євгенію Вірлич у приміщенні виконавчого комітету Херсонської міської ради 10 липня 2018 року та розбій у приміщенні офісу “Самооборони Херсонської області” по вул.Маяковського, 5.