Херсонщина та Індія прагнуть розвивати інвестиційну співпрацю

Херсонщина та Індія прагнуть розвивати інвестиційну співпрацю

7 лет назад 0

Про це йшла мова під час зустрічі з Надзвичайним та Повноважним Послом Індії в Україні Манодж Кумар Бхарті, яка відбулася 07 вересня 2017 року в Херсонській Торгово – промисловій палаті. У заході взяли участь начальник Головного управління ДФС у Херсонській області Ігор Клим, президент ХТПП Вікторія Остроумова та представники херсонських і індійських  компаній.

Учасники зустрічі обговорили стан та перспективи двостороннього торговельно-економічного співробітництва України та Індії. Зокрема, можливість постачання до Індії сільськогосподарської продукції, вирощеної на Херсонщині.

Під час офіційного спілкування Ігор Клим, керівник фіскального відомства області, поінформував пана Манодж Кумар Бхарті, що пріоритетними напрямками роботи фіскальної служби області залишаються зміцнення партнерських стосунків із платниками податків, створення сприятливих умов інвестиційного та бізнесового середовища для розвитку підприємницької діяльності, а також подальшої детінізації економіки. Висловив сподівання на подальшу системну та конструктивну співпрацю між країнами.

Зі свого боку Надзвичайний та Повноважний Посол Індії в Україні Манодж Кумар Бхарті подякував за теплу зустріч та наголосив на важливості міжнародного співробітництва.