Херсонському депутату Паламарчуку стало зле під час інавгурації

5 лет назад 0

Депутата Верховної ради України 8 скликання Паламарчуку Миколі Петровичу (фракція “Блок Петра Порошенка “Солідарність”)с тало зле під час інавгурації новообраного Президента України Зеленського Володимира Олександровича.
Лікарі госпіталізували депутата Паламарчука, передає ПІК з посиланням на “Українські новини”. Депутату стало зле після оголошення про розпуск Верховної Ради. За попередніми даними у Миколи Паламарчука стався гіпертонічний криз. Його вивезли на колясці з бокового входу в приміщення парламенту і розмістили у кареті швидкої допомоги. Розпуск Верховної Ради означає, що депутати, яких не оберуть до складу, будуть позбавлені депутатської недоторканності, що може призвести до відновлення кримінальних проваджень стосовно Паламарчука.
Народного депутата Паламарчука називали одним із ймовірних замовників вбивства радника Херсонського міського голови, в.о.керуючого справами виконавчого комітету Гандзюк Катерини Вікторівни. Її облили кислотою 31 липня 2018 року, після 96 днів перебування в реанімації Гандзюк померла 4 листопада 2018 року. Помічник-консультант народного депутата Павловський, якого в ході слідства називали посередником, був затриманий, утримувався в слідчому ізоляторі СБУ в м.Київ, але був відпущений під домашній арешт за станом здоров’я. Нападників на Гандзюк затримали та судять. Замовник вбивства досі не встановлений слідством. Інший посередник, Левін (Москаленко, Москал) встиг виїхати з України і знаходиться у міжнародному розшуку. Підозрюваним у вбивстві називали голову Херсонської обласної ради Мангера Владислава Миколайовича (ВО “Батьківщина”), але його провину досі остаточно не доведено.