Хто замовив Смолоскипну ходу?

5 лет назад 0

На честь Дня пам’яті Героїв Крут в Херсоні пройшла смолоскипна хода. Серед тих, хто йшов зі смолоскипами були “Правий сектор”, “Свобода”, “Сокіл”, “Самооборона Херсонської області”, “Національний корпус” і … представники “Опозиційного блоку”. Саме так, в колоні йшли Власов (Сичов) Олександр Вадимович, депутат Дніпровської районної в м.Херсоні ради (Опозиційний блок) та його цивільна дружина, помічник-консультант депутата Дніпровської районної в м.Херсоні ради (Опозиційний блок), Якубсон (Власова, Рєзяпова, Lilu Dallas). І Власов, і його помічниця проходять у низці кримінальних проваджень щодо нападу на журналіста, погрому в офісі “Самооборони” і т.п. Навіть був період, коли подружжя мало один чи два електронних браслети і обмеження у вигляді нічного домашнього арешту. Але це не заважає їм пересуватись містом і брати участь у масових заходах.
На офіційному сайті виконавчого комітету Херсонської міської ради повідомили, що “Традиційно, у Херсоні ходу до цієї пам’ятної дати організовувала вбита влітку 2018-го Катерина Гандзюк.”. Організатором події у соціальній мережі Facebook виступив приятель Гандзюк, скандально відомий Сергій Нікітенко.

Координатор “Правого сектору” в Херсонській області Наталя Вотеїчкіна не погодилась з такою заявою і висловила свою думку з цього приводу на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook:

У справі щодо побиття журналіста Вірлич помічницею-консультантом депутата від “Опозиційного блоку” Якубсон призначено судове засідання на 4 лютого 2019 року. Минуле засідання перенесли через відсутність адвоката Якубсон.