Маршак забув вказати, шо є членом партії Гандзюк

5 лет назад 0

Начальник управління з питань державного архітектурно-будівельного контролю Херсонської міської ради Маршак Ростислав Михайлович «забув» вказати у своїх щорічних деклараціях за 2016-2018 роки членство в керівних органах партії «СІМ’Я» (ЄДРПОУ 40222149), якою керувала покійна чиновниця Гандзюк Катерина Вікторівна, радник Херсонського міського голови, в.о.керуючого справами виконавчого комітету Херсонської міської ради.

За даними аналітичної системи YouControl, членами центральних органів партії вказані: Монастирська Зоя Львівна, Коршун Тетяна Василівна, Маршак Ростислав Михайлович та Гандзюк Катерина Вікторівна. До речі, Тетяна Коршун – це рідна сестра Володимира Миколаєнка, Херсонського міського голови. Тобто Катерина Гандзюк дійсно зібрала сім’ю у партію – сім’ю Маршака та сім’ю Миколаєнка.

Маршак Ростислав Михайлович

 

Монастирська Зоя Львівна

 

Коршун Тетяна Василівна

 

Гандзюк Катерина Вікторівна

На Гандзюк було скоєно напад (облили кислотою) 31 липня 2018 року, після чого вона померла 4 листопада 2018 року через 96 днів перебування в реанімації.

Як вдалось з’ясувати, Монастирська – це дружина Маршака (зазначено в декларації), а Коршун – завідувач кафедри соціальної роботи, соціальної педагогіки та соціології, доцент, кандидат педагогічних наук Херсонського державного університету, де навчалась покійна Гандзюк. Також Коршун – рідна сестра Херсонського міського голови Миколаєнка Володимира Васильовича, у якого Гандзюк працювала радником та в.о. керуючого справами виконавчого комітету Херсонської міської ради.

Монастирська володіє 50% ТОВ «ЮЖБУДІНВЕСТ» (ЄДРПОУ 34786460) – це вказано в декларації Маршака за 2018 рік. Але відомостей про партію «СІМ’Я» Маршак чомусь не зазначив. Це може зацікавити НАЗК як порушення.

До речі, у тій самій аналітичній системі YouControl зазначено, що ТОВ «ЮЖБУДІНВЕСТ» перебуває на обліку в контролюючому органі як такий, щодо якого до ЄДР внесено запис про відсутність юридичної особи за зареєстрованим місцезнаходженням.

В декларації за 2018 рік Маршак зазначив швейцарський годинник Girard-Perregaux вартістю 150 000 гривень, соболину шубу дружини за 200 000 гривень та каблучку за 160 000 гривень.

В грудні 2018 року Маршак побився з представниками громадськості та пенсіонерами, які прийшли до нього в кабінет.

Нещодавно Генеральний (поки що) прокурор України Луценко Юрій Віталійович зробив заяву під час інтерв’ю Ліга.Нет, що у справі Гандзюк можливі нові підозрювані.

Чи не на Маршака натякнув балакучий пан Луценко? Бо батько Гандзюк вже судиться з Луценком через розголошення матеріалів слідства.