На Херсонщині проведено “круглий стіл” з питань легального працевлаштування

На Херсонщині проведено “круглий стіл” з питань легального працевлаштування

7 лет назад 0

На сьогодні питання виплати офіційної та прозорої заробітної плати є дуже важливим. Проблема легалізації найманої праці є актуальною як для району та області, так і для держави, а її вирішення є одним із нагальних завдань. Так, на цьому тижні в Скадовську проведено “круглий стіл” з питань легального працевлаштування. У заході взяли участь начальник Скадовського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Олена Кожуковська, перший заступник голови Скадовської РДА Сергій Павленко, представники головного управління Держпраці у Херсонській області.

За “круглим столом” обговорювалися питання реалізації в районі пілотного проекту з легалізації найманої праці, розробленого Державною службою України з питань праці в рамках проекту Міжнародної організації праці “Зміцнення системи інспекції праці і механізмів соціального діалогу”. Учасники зібрання наголосили на основних спільних завданнях та напрямках проекту, які спрямовані на досягнення позитивних результатів з питання легального працевлаштування громадян.

За результатами зустрічі присутні прийняли рішення щодо необхідності посилення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед громадськості з метою подолання “тіньової” зайнятості населення, а також підтримки партнерських стосунків, які повинні стати запорукою успішного вирішення актуальних питань сьогодення.

За інформацією Головного управління Пенсійного фонду України в Херсонській області