Навколо керівниці Управління транспорту черговий скандал

4 года назад 0

Вранці 24 грудня 2019 року екс-голова Громадської ради при Херсонській обласній державній адміністрації, член Громадської ради Гурківський Валерій Васильович виклав запис розмови, в якій голос, схожий на голос керівника інформаційної агенції “Таврія-Ньюс” Стремоусова Кирила Сергійовича пропонував захист жінці, голос якої схожий на голос керівниці Управління траспорту та зв’язку Херсонської міської ради Віркун Марини Анатоліївни.

Це викликало обурення в Стремоусова, який записав відеозвернення до Гурківського, в якому викликав того на дуель чи батл. Відеозвернення, для кращого розповсюдження, було викладено в групі “Херсон днем и ночью”, адміністратором якої є Кулєшов Валерій Юрійович, екс-кандидат в народні депутати по округу 183. Від акаунту Кулешова відеозвернення і було викладене.

І ось фінал дня – в автомобілі з державним номером ВТ2561СА, біля “Ощадбанку” на вулиці Суворова сидить людина, схожа на керівника інформаційної агенції “Таврія-Ньюс” Стремоусова Кирила Сергійовича, перераховує пачку папірців, схожих на долари. Його вірний супутник Кулешов Валерій Юрійович як раз пішов до обмінника, мабуть, свою частину вирішив поміняти на гривну.

Веселих всім свят!