Підприємців Новотроїцького району привітали з професійним святом

Підприємців Новотроїцького району привітали з професійним святом

7 лет назад 0

Вчора у Новотроїцькій райдержадміністрації відбулося спільне засідання координаційної ради з питань розвитку підприємництва та районної ради підприємців з нагоди Дня підприємця. Привітання від керівництва районної влади та державних органів приймали кращі представники цієї професії.

У святковому заході прийняли участь начальник Головного управління ДФС у Херсонській області Ігор Клим, голова райдержадміністрації Наталія Солтановська, голова райради Юрій Коцегубов, заступник начальника – начальник Новотроїцького відділення Генічеської ОДПІ ГУ ДФС у Херсонській області Наталія Новак, голова ради підприємців району Микола Базь, керівники установ, організацій райцентру та підприємці району.

Очільник фіскального відомства Херсонщини Ігор Клим, вітаючи присутніх представників бізнесу, підкреслив вагомий внесок підприємництва у соціально-економічний розвиток регіону та відзначив конструктивний діалог між бізнесом і владою, зокрема, із фіскальною службою області, який розбудований за останній час та розвивається для вирішення важливих для підприємництва питань.

З нагоди професійного свята, за активну громадянську позицію, високу податкову культуру та готовність і надалі плідно працювати на благо громади, кращим представникам малого та середнього бізнесу Новотроїцького району були вручені грамоти та листи — подяки.

За інформацією прес-служби Головного управління ДФС у Херсонській області
Автор: Тимощук Олег, Департамент з питань внутрішньої та інформаційної політики ХОДА