Похорон Гандзюк та пошуки замовника

5 лет назад 0

4 листопада 2018 року після 96 днів перебування в лікарні померла Гандзюк Катерина Вікторівна, в.о.керуючого справами виконавчого комітету Херсонської міської ради, радник Херсонського міського голови.

Не встигло охолонути тіло, як засоби масової інформації (зокрема, “Дзеркало тижня” та сторінка “Хто замовив Катю Гандзюк?”), з посиланням на Телеграм-канал The_Newsroom, який в свою чергу посилається на неназване джерело, назвали прізвище одного з підозрюваних в замовленні вбивства – народного депутата України (БПП) Паламарчука. Нібито його помічник Павловський передавав гроші Торбіну.

Сторінка каналу має близько 200 підписників. На аватарці – фото з однойменного серіалу. До речі, цей серіал подобався Катерині Гандзюк, хоча найулюбенішими були “Гра престолів” та “Картковий будиночок”.

 

Іншого можливого підозрюваного у замовленні вбивства Гандзюк назвав провладний блогер Мирослав Олешко. На думку Олешка, особисті конфлікти з Гандзюк були у народного депутата України (ВО “Батьківщина”) Одарченка Юрія Віталійовича.

Тобто, маємо дві нові версії того, хто ж замовив Катю Гандзюк. Раніше Гандзюк обіцяла звинуватити в замовленні секретаря Херсонської міської ради (БПП) Урсуленко Олену Борисівну та надала список з декілька десятків осіб, яких мала допитати поліція.
Тим часом надійшла інформація, що прощання з тілом Гандзюк відбудеться в приміщенні Обласного палацу молоді (вул. Перекопська, 158) о 14:00 7 листопада 2018 року.