Проект фізрука лідирував в Херсоні серед Громадських бюджетів

5 лет назад 0

Завершилось голосування онлайн за проекти на Громадський бюджет міста Херсона. Серед тих, хто подолав позначку в 300 голосів для малих (“м’яких”) проектів та 500 голосів для великих (“твердих”) – багато достойних.

Перше місце в рейтингу проектів зайняв проект “Футбольне поле та комплексний спортивний майданчик”. Проект передбачає футбольне поле площею 2184 м2 та спортивний майданчик для гри у волейбол і баскетбол площею 702 м2, сучасне покриття полів із огорожею та встановленим обладнанням в школі №46, вул. Фрітаун, 82. Проект подала вчитель фізкультури цієї школи Ралле Наталя. Проект набрав 986 голосів. Бюджет проекту 705 000 гривень.

На другому місці проект “Дитячий інклюзивний майданчик “Місто яскравих мрій”. Проект передбачає встановлення спортивних тренажерів, ігрових споруд, які сприятимуть фізичному розвиткові дітей та стануть місцем проведення змістовного дозвілля мешканців міста за адресою вул.Коста Хетагурова, 59. Проект подав Ковальський Сергій, співзасновник ГО “Спарта” (ЄДРПОУ 42066095). Проект отримав 899 голосів. Бюджет проекту 479 661 гривня.

Третє місце зайняв проект громадської діячки та журналістки Вірлич Євгенії. Проект спрямований на здійснення капітального ремонту фасаду будівлі Херсонського палацу дитячої та юнацької творчості – задля збереження історичної пам’ятки у стані, належному для подальшого функціонування. Зараз за адресою вул. Калнишевського Петра, 2 розміщується Палац дітей та молоді. Проект отримав 765 голосів. Бюджет проекту 1 469 835 гривень.

Інші проекти, що набрали 300 та 500 голосів теж мають бути розглянуті. Фінансування передбачається з бюджету міста Херсон 2020 року.

Остаточні підсумки та результати стануть відомі за два тижні, після засідання Координаційної ради. Нагадаємо, до складу Координаційної ради вже намагаються ввести ще одного члена, відомого в Херсоні працівника різноманітних КП та любителя кікбоксингу та бодібілдингу Захарова Руслана.