Син радника Мангера заснував “Крок молоді”

5 лет назад 0

В рядах громадських організацій Херсонщини – поповнення. За даними аналітичної системи YouControl 12 лютого 2019 року Лавров Кирило Вікторович зареєстрував громадську організацією “Крок молоді”.

Засновниками ГО “Крок молоді” стали Кіндра Владислав Сергійович, Коновенко Павло Олександрович та Лавров Кирило Вікторович.

30 січня 2019 року громадську організацію “Крок молоді” було презентовано на засіданні комісії Херсонської обласної державної адміністрації з питань молодіжної політики, спорту, культури та туризму.

1 лютого 2019 року проекти новоствореної ГО “Крок молоді” були презентовані в ході заходу “Молодь Talks”. ГО вже має акаунт в соціальних мережах Facebook: Instagram:@krokmolodi та Twitter:@krokmolodi.

Чим же цікава ця новостворена російськомовна громадська організація?

Про себе засновники ГО “Крок молоді” Кирило Лавров та Павло Коновенко встигли розповісти в інтерв’ю на радіо.
Хлопці проводять молодіжні події з 2009 року. Намагаються допомагати талановитій молоді і т.п. Організовували подіїю на День перемоги (?), в якій взяло участь 3500 осіб. Проводили фестиваль на “День закоханих” на вулиці Суворова. “Хочемо стати містком між молоддю та міською владою” – заявляє Лавров. Серед планів – створення скейт-парку (замовити обладнання планується в фірмі “Інтер Атлетика” – вона постачала спортивні майданчики для парку “Херсонська фортеця”) та великий мурал на 9-поверховий будинок.

Кирило Лавров – випускник Херсонської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №30 з поглибленим вивченням предметів природничо-математичного циклу та англійської мови Херсонської міської ради. В “тридцятці” переважно здобувають освіту діти херсонських можновладців і навчання там ведеться російською.
Батько Кирила – поважний бізнесмен, Бубліков Віктор Миколайович, радник голови Херсонської обласної ради Мангера Владислава Миколайовича з питань розвитку інвестицій та економіки області на громадських засадах. Бубліков неодноразово був депутатом Херсонської обласної ради, зокрема від партії Сергія Тігіпка “Сильна Україна”.

Кирило Лавров, якого здебільшого знають під псевдонімом KIRES – займається графіті, відеозйомками, нібито вів модельну агенцію для дівчат. 2013 року херсонський телеканал “ВТВ+” присвятив передачу найбільшому захопленню Кирила Лаврова, малюванню на стінах.

Тодішній начальник УМВС в Херсонській області Литвин Валерій Валерійович відзвітував – складено кілька адмінпротоколів. Після цього батько Бубліков відправив Кирила … на літо до Іспанії. Де KIRES продовжив займатись тим, що вмів якнайкраще – ставити на стіни свій тег.
На подію “Фестиваль “Graffiti Gam 2013” з міського бюджету було витрачено 12 000 гривень.
2012 року було проведено соціальну програму “Херсон графіті”, в ході якої розмалювали підземний перехід на площі Свободи.

За тією ж адресою, що і ГО “Крок молоді”, зареєстроване ТОВ “ОЛІМП ГРУП” (ЄДРПОУ 37125667) зі статутним капіталом в 7 тисяч гривень, що належить сім’ї Бублікових, батьку (51%) і сину (49%). Керівником ТОВ вказана мати Кирила, Лідія Вячеславівна.

 

В базі аналітичної системи  YouControl немає жодної інформації щодо судів ТОВ “ОЛІМП ГРУП”. Це може свідчити про багатий досвід досудового врегулювання будь-яких суперечок. Адже серед херсонських бізнесменів небагато знайдеться тих, хто розпочинав свій бізнес ще в буремні 90-ті.

Тим часом, в системі “Prozorro” вже зареєстровано безтендерну процедуру “Будівництво скейт-парку в районі льодового палацу “Фаворит-Арена” в Таврійському мікрорайоні м. Херсон” за 1 449 000 гривень.

Щоправда, депутати Херсонської міської ради пропонують вилучити з програми фінансування пункт, що стосується скейт-парку, а кошти перерозподілити на інші витрати.