Справа Гандзюк: одразу два “замовника”?

5 лет назад 0

4 листопада 2018 року після 96 днів перебування в лікарні померла Гандзюк Катерина Вікторівна, в.о.керуючого справами виконавчого комітету Херсонської міської ради, радник Херсонського міського голови.

Не встигло охолонути тіло, як засоби масової інформації (зокрема, “Дзеркало тижня”), з посиланням на Телеграм-канал The_Newsroom, який в свою чергу посилається на неназване джерело, назвали прізвище одного з підозрюваних в замовленні вбивства – народного депутата України (БПП) Паламарчука. Нібито його помічник Павловський передавав гроші Торбіну.

Сторінка каналу має близько 200 підписників. На аватарці – фото з однойменного серіалу. До речі, цей серіал подобався Катерині Гандзюк, хоча найулюбенішими були “Гра престолів” та “Картковий будиночок”.

 

Іншого можливого підозрюваного у замовленні вбивства Гандзюк назвав провладний блогер Мирослав Олешко. На думку Олешка, особисті конфлікти з Гандзюк були у народного депутата України (ВО “Батьківщина”) Одарченка Юрія Віталійовича.

Тобто, маємо дві нові версії того, хто ж замовив Катю Гандзюк. Раніше Гандзюк обіцяла звинуватити в замовленні секретаря Херсонської міської ради (БПП) Урсуленко Олену Борисівну та надала список з декілька десятків осіб, яких мала допитати поліція.