Стоп корупції. Від слів – до дій!

Стоп корупції. Від слів – до дій!

7 лет назад 0

Державна прикордонна служба України продовжує системну роботу, спрямовану на запобігання корупції та виховування доброчесності персоналу. Така активна позиція відомства вже довела свою ефективність на практиці. Тому з 1 липня у відомстві стартував черговий етап антикорупційної кампанії «Стоп корупції. Від слів – до дій!». Вона триватиме 3 місяці до 1 жовтня цього року та передбачає проведення відповідних занять із персоналом, залучення громадськості до активного діалогу, посилення взаємодії із іншими правоохоронними органами.

Вже з початком акції прикордонники Бердянського загону тричі відмовилися від незаконної грошової винагороди. Підкупити військовослужбовців намагалися громадянин України, Казахстану та Узбекистану, які пропонували  військовослужбовцями «вирішити сумнівні питання» за допомогою російської «валюти».

А вчора ще одна громадянка Узбекистану намагалася за допомогою однієї тисячі російських рублів із порушеннями потрапити на материкову України, оскільки у неї не було спецдозволу та потрапила вона до Криму через недіючий пункт пропуску.

В усіх випадках від неправомірних коштів військовослужбовці відмовилися та повідомили підрозділи Національної поліції.

За інформацією прес-служби Державної прикордонної служби України
Автор: Тимощук Олег, Департамент з питань внутрішньої та інформаційної політики ХОДА