В Головному управлінні ДФС у Херсонській області відбувся конкурс на зайняття вакантних посад державної служби

В Головному управлінні ДФС у Херсонській області відбувся конкурс на зайняття вакантних посад державної служби

7 лет назад 0

В Головному управлінні ДФС у Херсонській області 05 вересня ц.р. вперше проводився конкурс на зайняття вакантних посад державної служби категорії ,,В” відповідно до вимог положень нового Закону України «Про державну службу» (набув чинності з 01.05.2016 року). З метою добору осіб, здатних професійно виконувати посадові обов‘язки у відомстві було створено конкурсну комісію, до складу якої увійшли представники структурних підрозділів Головного управління ДФС у Херсонській області. На 11 вакантних посад було подано 19 пакетів документів кандидатами на їх зайняття. За результатами попереднього розгляду поданих документів на відповідність встановленим законом вимогам, до участі у конкурсі допущено всіх кандидатів.

На першому етапі випробування конкурсанти проходили тестування на знання законодавства України. Потім, кандидати, які отримали прохідний бал 24 або вище, були допущені до наступного етапу конкурсу – співбесіди. Під час такої співбесіди надавалася оцінка відповідності спеціальним вимогам, а саме: знанням законодавства за специфікою роботи, професійним та технічним знанням, спеціальному досвіду роботи, знанням сучасних інформаційних технологій та особистим якостям.

Результати проведення конкурсу на зайняття вакантних посад державної служби Головного управління ДФС у Херсонській області будуть оприлюднені на субсайті територіальних органів ДФС у Херсонській області офіційного веб-порталу ДФС відповідно до чинного законодавства.

Прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області 
Автор: Луценко Олена, Департамент з питань внутрішньої та інформаційної політики ХОДА