В Херсоні спіймали хабарника

4 года назад 0

В Херсоні працівники Управління стратегічних розслідувань спільно зі слідчими обласного главку поліції під процесуальним керівництвом прокуратури Херсонської області задокументували отримання неправомірної вигоди начальником одного з управлінь центрального органу виконавчої влади. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції України.
Правоохоронцям стало відомо, що керівник вимагав неправомірну вигоду від місцевої жительки за вирішення питання щодо пришвидшення реєстрації декларацій відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці та подальше утримання від проведення перевірок даних, зазначених у деклараціях.
Правоохоронці задокументували протиправну діяльність посадовця під час отримання ним першої частини неправомірної вигоди в сумі 8 тисяч гривень.
За повідомленням місцевих ЗМІ, що посилаються на депутата Херсонської міської ради (УКРОП) Богданова Віталія Володимировича, йдеться про керівника Держпраці в Херсонській області Берлима Віталія Володимировича, брата депутата Херсонської міської ради (Самопоміч) Рубана Руслана Івановича.