В КПВВ «Чаплинка» прикордонники виявили автозапчастини заховані в паливному баку

В КПВВ «Чаплинка» прикордонники виявили автозапчастини заховані в паливному баку

7 лет назад 0

Прикордонники Херсонського загону спільно з представниками Державної фіскальної служби продовжують виявляти осіб, які використовуючи схованки намагаються переміщувати товари через адмінмежу з тимчасово окупованим Кримом в незаконний спосіб.

Так, сьогодні вночі, до контрольного пункту в’їзду-виїзду «Чаплинка» на автомобілі «Volkswagen» прибув громадянин України, який направлявся з Запоріжжя до Євпаторії. Під час огляду транспортного засобу за допомогою спеціальних технічних засобів прикордонного контролю в паливному баку автомобіля прикордонники спільно з представниками митниці виявили нові 423 автомобільні запчастини. При цьому бак використовувався громадянином виключно як схованка, а для роботи двигуна в автомобілі встановлена газова установка.

Представники Державної фіскальної служби вилучили автомобіль та виявлені запчастини, а на громадянина склали протокол про порушення митних правил за статтею 483 МКУ «Переміщення або дії, спрямовані на переміщення това рів через митний кордон України з приховування від митного контролю, тобто використанням спеціально виготовлених сховищ (тайників) та інших засобів або способів, що утруднюють виявлення таких товарів».

Сума оцінки на даний час підраховується.

За інформацією прес-служби Державної прикордонної служби України