Якісне та вчасне завершення ремонту місцевої дороги потребує спільних зусиль громади

Якісне та вчасне завершення ремонту місцевої дороги потребує спільних зусиль громади

7 лет назад 0

Ремонтні роботи автодороги в селищі Високопілля було розпочато 10 червня. Великоолександрівська філія облавтодору задіяла бригаду в кількості 4 одиниць спеціалізованої техніки та 7 осіб робочого персоналу.

Проте номінальна потреба робочої сили в забезпеченні ефективної роботи бригади становить як мінімум 10 осіб. Тому філія запрошує приєднатися до роботи бригади, або ж долучитися до ремонту спеціалізованої техніки.

Наголошуємо, що тільки спільними зусиллями та завдяки активній громадській позиції і небайдужості кожного жителя району проблемне питання аварійності доріг може бути зрушене з місця; а свою небайдужість та активну громадську позицію слід виражати не лозунгами та протестами, а конкретними конструктивними пропозиціями та діями, зробивши, наприклад, внесок до цільового фонду розвитку інфраструктури Високопільського району у складі спеціального фонду районного бюджету, або ж приєднавшись до роботи Великоолександрівської філії облавтодору.

Бажаючим приєднатися до вирішення проблеми аварійності доріг, повідомляємо, що зробити свій внесок до зазначеного цільового фонду ви можете у будь-якому відділенні банку Високопільського району.

Офіційні реквізити цільового фонду розвитку інфраструктури Високопільського району у складі спеціального фонду районного бюджету:

ККД 50110000 «Цільові фонди, утворені Верховною Радою Автономної Республіки Крим, органами місцевого самоврядування та місцевими органами виконавчої влади»;

розрахунковий рахунок: 31510931700099 (по 099 території),

отримувач: місцевий бюджет,

код отримувача: ОКПО 37411565,

банк отримувача: Головне управління Державної казначейської служби України у Херсонській області, код банку: МФО 852010

Призначення платежів: проектування та ремонт доріг Високопільського району.