З початку року на Херсонщині прикордонники припинили 19 спроб переміщення наркотичних та психотропних речовин

З початку року на Херсонщині прикордонники припинили 19 спроб переміщення наркотичних та психотропних речовин

7 лет назад 0

Прикордонники Херсонського загону спільно з представниками Державної фіскальної служби в пунктах пропуску через державний кордон та в контрольних пунктах на адмінмежі продовжують заходи по недопущенню незаконного переміщення наркотичних та психотропних речовин.

Так учора, у контрольному пункті в’їзду-виїзду «Каланчак» під час огляду автомобіля «Порше», на якому громадянин України слідував з Києва до Сімферополя, прикордонники спільно з представниками ДФС виявили 20 пігулок медичного препарату із вмістом психотропних речовин «Фенобарбітал» та «Кодеїн».

Виявлені медичні препарати прикордонники встановленим порядком передали представникам Національної поліції та направили повідомлення про можливий факт кримінального правопорушення передбаченого статтею 309 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту».

Загалом, з початку року, прикордонники Херсонського загону у 19 випадках виявляли заборонені для переміщення наркотичні та психотропні речовини.

За інформацією прес-служби Державної прикордонної служби України