За січень – травень 2017 року аудитори Херсонщини забезпечили відшкодування втрат майже на 8 млн грн

За січень – травень 2017 року аудитори Херсонщини забезпечили відшкодування втрат майже на 8 млн грн

7 лет назад 0

Протягом січня – травня 2017 року фахівці Управління Південного офісу Держаудитслужби в Херсонській області забезпечили усунення порушень, що призвели втрат фінансових та матеріальних ресурсів, на суму 7,96 млн грн.

Керівники місцевих органів влади, підприємств, установ та організацій за результатами контрольних заходів прийняли 57 управлінських рішень. За матеріалами ревізій правоохоронні органи розпочали 13 досудових розслідувань. У 18 випадках до установ, під час ревізій яких виявлено порушення, застосовано фінансові санкції, зокрема, зупинення і призупинення операцій з бюджетними коштами та зменшення бюджетних асигнувань. За недотримання законодавства 59 посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності, 30 – до матеріальної та дисциплінарної, 19 осіб звільнено з посад.

Для запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, до Державної служби фінансового моніторингу України надіслано відомості про виявлені фінансові операції, що підлягають фінансовому моніторингу, на загальну суму 9,1 млн грн.

За інформацією прес-служби Управління Південного офісу Держаудитслужби в Херсонській області