Замість “власівців” прийшли “додіванівці”

6 лет назад 0

Активна користувач соціальних мереж Ганна Валеріївна Додіван в супроводі декількох жінок з маленькими дітьми та бабусями намагалась потрапити до приміщення по вулиці Маяковського,5 в м.Херсон. На даний момент по цьому приміщенню йде судовий розгляд в апеляції, наступне засідання у справі №923/759/18 призначене до розгляду на 17 жовтня 2018 року о 11:30 год. у приміщенні Одеського апеляційного господарського суду. В приміщенні знаходиться офіс ГРОМАДСЬКЕ ФОРМУВАННЯ З ОХОРОНИ ГРОМАДСЬКОГО ПОРЯДКУ ТА ДЕРЖАВНОГО КОРДОНУ “ДОБРОВІЛЬНА НАРОДНА ДРУЖИНА САМООБОРОНИ ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ” (ЄДРПОУ 39142322, за даними аналітичної системи YouControl), якою керує Усачова Інна Павлівна. Після того, як їх не пустили, “додіванівці” викликали поліцію і написали заяву, що Усачова побила одного з дітей та розбила телефон.

Про це повідомляється на сторінці “Самооборона Херсона” в соціальній мережі Facebook. Раніше там була опублікована інформація щодо сепаратистських висловлювань Ганни Додіван.

Минулого разу офіс “Самооборони” штурмувало сімейство Власових-Якубсон у супроводі “журналіста” Сергія Нікітенка. Зараз “власівці” знаходяться під домашнім арештом.