Як херсонська група підтримки психологічно розвантажувала бійців батальйону «Хортиця»

7 лет назад 0

На Херсонщині стартувала програма з морально-психологічного розвантаження військових.

Про першу «вилазку» у розташування батальйону «Хортиця» розповіла координатор центру допомоги учасникам АТО Наталя Возаловська:

«Ми любимо і поважаємо своїх захисників. Коли ми їдемо до військових, щоб відвезти їм гостинця чи підняти настрій, то самі в першу чергу заряджаємося їх енергетикою, отримуємо позитив і своєрідну реабілітацію.
Центр допомоги учасникам АТО спільно з управлінням культури ОДА розпочали програму з морально — психологічного розвантаження військових, популяризації ЗСУ, взаємодії і взаємодопомоги та продовження добрих стосунків військових частин та місцевого населення.
Звучить чопорно, мабуть, швидше це можна назвати "Від серця — до серця!».
Вчора ми побували у батальйоні "Хортиця". Не можу передати той позитив, драйв, енергетику, яка просто вирувала в залі. Просто чудовий оркестр обласного управління поліції, актори театру ім. І.Куліша народна артистка України, неперевершена Олена Галл — Савальська, просто дивовижна Алла Кружилка працювали для наших захисників з особливим запалом.

Присутні в залі співали пісні разом з артистами, постійно аплодували. А по закінченню разом фотографувалися. І хоча бійці пропустили вечерю, всі разом ще довгенько не могли розійтися.

 
Попереду ще 14 концертів, але ми не надовго залишаємо хлопців. Будемо бувати у них якомога частіше з іншими програмами. Плануємо футбол. Чекаємо пропозицій!!!!», — написала Наталя Возаловська у фейсбуці.