У Херсоні підняли прапор Міжнародного театрального фестивалю “Мельпомена Таврії”

1 неделя назад 0

Фестиваль “Мельпомена Таврії” проходить  з 7 по 16 вересня у Херсоні, Миколаєві та Києві під гаслом Традиційно театрали  прапор Міжнародного фестивалю. Він проходить вже в 26-те, два останні роки в умовах  повномасштабної війни. Дивіться відео в , як театрали у прифронтовому місті встановили прапор:

”Відкривається фестиваль 7-го вересня в Миколаєві нашим спільним проєктом «Катерина», яка була народжена в минулому році. І закриємо цією ж виставою в столиці 16 вересня на сцені Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка», – зазначив генеральний директор-художній керівник театру Куліша Олександр Книга.
 
Програма «Мельпомени Таврії»  – це 30 вистав, 6 з яких будуть показані в Херсоні, 21 в Миколаєві та 2 в Києві, а також у польському місті Легниці пройде спеціальний показ від театру-друга фестивалю. Участь у фестивалі візьмуть місцеві театри, театральні та творчі колективи з різних куточків України: Києва, Львова, Одеси, Луцька, Запоріжжя, Дніпра, Кривого Рогу, Мукачева і навіть з окупованого Маріуполя.

Цього дня на деокупованій Херсонщині розпочинається Міжнародний театральний фестиваль “Мельпомена Таврії”, який пройде під гаслом