Український театр тіней дебютував на американському шоу талантів (відео)

5 лет назад 0

Телеканал NBC оприлюднив анонс нового епізоду популярного шоу "Америка має талант", в якому був повністю показаний номер чернігівського театру тіней VERBA.

VERBA став першим театром тіней з України, який взяв участь в шоу такого масштабу. Як зазначається, з-поміж 40 тис. поданих заявок для зйомок були відібрані тільки 225 учасників, пише сайт "Gazeta.ua".

Артисти театру VERBA вже більше 8 років виступають на великих сценах і телепроектах. Проте участь в американському шоу змусила хвилюватися навіть їх, адже 3 хвилини виступу вирішували всю подальшу долю колективу на проекті.

В першому номері артисти вирішили розкрити тему близьку кожному українцю і поділитися нею з усім світом. У ній є любов, розставання, втрата і надія. VERBA SHADOW вдалося створити прекрасну історію, але щоб запам'ятатися глядачам і журі мало показати просто театр тіней. Вони презентували світу новинку — театр тіней 3D. Завдяки цій техніці, звичний "плаский" театр перетворюється в незвичайне шоу, де артисти виступають не тільки за екраном у вигляді тіней, а й перед самою аудиторією, що більше втягує всіх глядачів в шоу. До того ж до театру тіней і живого виступу головних героїв, були додані візуальні спецефекти, які підкреслюють настрій і атмосферу, що відбувається. Це було саме те, чого чекали журі: свіжий погляд на вже добре відомий жанр.

Саме шоу проходило в театрі Pasadena Civic Auditorium невеликого міста Пасадена, у передмісті Лос-Анджелеса. У цьому театрі проходило безліч концертів і заходів найвищого класу. Зал місткістю майже 3 тис. чоловік є місцем проведення церемонії Еммі, найбільших бродвейських мюзиклів і концертів найбільших зірок.