Укрзалізниця надихнула херсонських рокерів на нові композиції

7 лет назад 0

Гурт GRIMKO презентував нову пісню, готує перший повноцінний альбом і  збирається виступини співорганізатором рок-фестивалю.

GRIMKO — рок-гурт з міста Олешки (Херсонська область). Все розпочалось в 2012 році, коли за келихом пива зібралися троє друзів – Андрій Котов, Юрій Лобачов та Роман Крупін, яких об’єднувала любов до пінного напою та рок-музики. Були написані перші пісні, перший вдалий виступ на місцевому фестивалі, де виграли якусь грамоту, перші записи і таке інше. З різних причин гурт не мав постійного складу, але завжди залишався кістяк колективу — вокаліст Андрій Котов та гітарист Юрій Лобачов. 

 

Вдало відігравши на різніх байкарських фестах, група втрапила в темну смугу: почалися проблеми з музикантами, бо хтось переїхав до іншого міста, хтось кинув музику взагалі.Тому з 2013 року про нас не було чутно.Все змінилося 2016 року, коли основа гурту знову зібралась та записала сингл «Вставай». Пісню одразу ж узяли в ротацію багато українських онлайн-радіостанцій До Всесвітнього дня Рок-н-Роллу, 13 серпня 2017 року гурт знову випускає сингл, що має в собі дві пісні – рокенрольну  «Harley» та метальову баладу «Втрачене життя». 

Надихнула музикантів і подорож потягом — так з'явилася пісня "Укрзалізниця". Наразі гурт займається студійною роботою. Вже майже записаний майбутній дебютний альбом. GRIMKO набрали новий склад та готується до нових концертів.