440 мільйонів — від херсонських експортерів

3 года назад 0

Підприємства-експортери Херсонщини сплатили за 10 місяців нинішнього року 260 млн. грн. податків та зборів до державного бюджету та майже 180 млн. — до місцевих бюджетів області.

За сумлінну працю та вагомий внесок у розвиток зовнішньоекономічної діяльності керівники найбільших підприємств-експортерів Херсонщини відзначені грамотами та подяками голови обласної державної адміністрації. Серед них — ПрАТ «Фрідом Фарм Інтернейшнл», СТОВ «Таврійська Перспектива», ТОВ «Смарт Мерітайм Груп», ТОВ «Україна Дивне», ФГ «Дубіна», ФГ «Інтегровані Агросистеми», ПрАТ «Чумак», ТОВ «Роздольне», ТОВ «Екобіотек-Україна», ТОВ «Сан Лайт», ТОВ «ТД «Долинське».

Вітаючи нагороджених, керівник Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі    Ігор Клим наголосив, що податкова служба області налаштована на подальше налагодження партнерських стосунків із різними категоріями платників податків, створення комфортних умов роботи для платників. Зокрема, наразі активно розвиваються такі податкові електронні сервіси, як Електронний кабінет, «InfoTAX», що працює в месенджерах Telegram та Viber.

Анатолій НІКОЛАЄВ.