Херсонська ОДА звернулось до народного депутата по допомогу у будівництві мостопереходу

3 года назад 0

Ігор Колихаєв днями зареєстрував важливий для Херсона законопроєкт, який залишає невикористані кошти субвенції на будівництво багатостраждального довгобуду – шляхопроводу по проспекту Адмірала Сенявіна – вул. Залаегерсег у обласному бюджеті, а не повертає їх до державного.
Але на деяких херсонських інтернет-ресурсах почали з’являтися відверто замовні та неправдиві матеріали, в яких йдеться про цей поданий законопроєкт. Ігор Колихаєв з цього приводу зробив офіційну заяву:
«Діяти та намагатися покращити умови життя людей та рідного Херсону – ось мій принцип. Я роблю це не зважаючи на супротив, критику, навіть відверті наклепи та брехню. Так, саме наклеп та брехня. Це слова, що точно описують замовний матеріал проти мене», – зазначив Ігор Колихаєв.
Потреба у бронюванні коштів на добудову шляхопроводу у Державному бюджеті на 2021 виникла через те, що підрядник не встигає виконати роботи і використати все передбачене фінансування у цьому році. Щоб виділені на добудову гроші не згоріли, Херсонська обласна державна адміністрація звернулася до Ігоря Колихаєва із проханням внести відповідний законопроєкт. Він із задоволенням пішов на зустріч, тому що знає наскільки потрібний шляхопровід місту.
Виникає ще одне запитання: чому обласна адміністрація звернулася саме до Ігоря Колихаєва? Це при тому, що він постійно її критикує.
«Я вважаю, що причина одна – мені довіряють. Бо знають, що на мене можна покластися. Якщо я пообіцяв – обов’язково доведу справу до кінця. І я обіцяю всім херсонцям, що зроблю все можливе для того, щоб добудувати шляхопровід. А на брехню про мене – не звертайте уваги. Як то кажуть: собака лає, караван йде», – резюмував Ігор Колихаєв.
НАМ ТУТ ЖИТИ!