ПриватБанк допоможе українцям встановити сонячні та вітрові електростанції

2 месяца назад 0

Українці змушені жити в умовах постійних відключень світла. Побутові споживачі можуть вирішити проблему через встановлення сонячних або вітрових електростанції. Стало відомо, що їх буде допомагати встановлювати ПриватБанк.

У пресслужбі фінансової установи повідомили, що українці матимуть змогу отримати пільгові кредити на вітрові та сонячні енергоустановки. Йдеться про реалізацію кредитної програмі "Джерела енергії".

Член правління банку з питань роздрібного бізнесу Дмитро Мусієнко зазначив, що вже з 20 липня за підтримки уряду та Фонду Розвитку Підприємництва кожен українець зможе оформити в банку кредит для купівлі альтернативних джерел електроенергії. А відсоткову ставку повністю компенсує держава.
Вигідне кредитування передбачено для фізичних осіб. Системи енергопостачання — потужністю до 10 кВт для приватного житлового будинку або котеджу, площа якого не перевищує 250 кв. м.
"Нова програма кредитування в рамках державної політики підтримки розподіленої електрогенерації дозволить українцям, які мають власний будинок, забезпечити себе альтернативною енергією, а банківський кредит на купівлю обладнання буде фактично безпроцентним", — наголосив Мусієнко.

Умови кредитування від ПриватБанку. Розмір кредиту становить від 100 до 480 тисячі гривень. Авансовий внесок становить від 10% від вартості обладнання. Строк, протягом якого слід виплатити позику без застави – від одного до п'яти років.
Пільговий кредит можна оформити з 20 липня на сайті банку. Для цього слід обрати категорію "Кредити", програму "Джерела енергії"- та подати заявку на кредитному калькуляторі. Також потрібно вказати загальну суму витрат на гібридну систему електропостачання.
Представники банку протягом кількох хвилин повідомлять про рішення щодо отримання кредитних коштів.