Скадовщина: збільшення податкового ресурсу місцевих громад

Скадовщина: збільшення податкового ресурсу місцевих громад

7 лет назад 0

Днями під головуванням голови районної державної адміністрації Турика В.А. відбулася нарада за участі  заступника начальника — начальника Скадовського відділення Херсонської ОДПІ Головного управління ДФС у Херсонській області Катерини Суліменко, голів селишних рад, представників інших структур державних органів влади.

Під час наради розглядалось питання збільшення податкового ресурсу місцевих громад за участі голів сільських та селищних рад Скадовського району.  Окрема увага була зосереджена на питаннях ефективності використання земельних ділянок, легалізації доходів та трудової зайнятості, туристичного збору в курортних зонах Скадовського району.

Податківці й надалі готові долучитися до спільного обговорення та надання індивідуальних консультацій спеціалістам органів місцевого самоврядування по залученню всіх додаткових джерел доходів для підвищення  фінансової спроможності місцевих громад Скадовського району.

Нагадаємо, що у разі виникнення питань щодо нарахування й сплати податку на доходи фізичних осіб, військового збору та єдиного внеску суб’єкти господарювання та громадяни можуть звертатися до Центрів обслуговування платників за місцем реєстрації.