У Чаплинці на Херсонщині ситуація стабілізувалась — селищний голова

2 года назад 0

У Чаплинській територіальній громаді ситуація більш-менш стабільна, видають пенсії, ціни врегулювались, повідомив селищний голова Олексій Фаустов у відеозверненні до жителів громади.

За його словами, у Чаплинці та населених пунктах територіальної громади житлово-комунальні послуги надаються в повному обсязі. Ціни на продукти відразу підвищились, але нині стабілізувались.

"Ми моніторимо ціни. Сьогодні в магазинах є борошно від 20 до 35 гривень за кілограм. Є макаронні вироби, овочі (картопля — від 11 грн). Ціни на сало та м'ясо — від 100 гривень і вище", — сказав Олексій Фаустов.

Також він повідомив, що деякі банки почали працювати, але готівки поки немає

"Ощадбанк" буде працювати на прийом платежів, також працюватиме "Райффайзен банк Аваль". Готівки в цих банках поки немає, але, якщо хтось здасть, то вони будуть її видавати людям. «ПриватБанк» сьогодні не працюватиме", — повідомив голова Чаплинської громади.
За його словами, завершується видача пенсій у Чаплинці, з понеділка розпочнуть розносити виплати пенсіонерам сільських населених пунктів. Виконавча служба не надає послуги через те, що реєстри не працюють.

"Ситуація у нас більш-менш стабільна. Ми намагаємось підтримувати порядок у селищі", — сказав Фаустов.