"Очищення" Херсонської влади: Василю Зеленчуку дадуть бій

«Очищення» Херсонської влади: Василю Зеленчуку дадуть бій

7 лет назад 0

Владна кліка вимагає від своїх членів беззаперечної покори, і той, хто вирішить порушити правила чи наважиться ослухатися і не виконає вказівку зверху, буде не тільки вигнаний з рядів, але і утоптаний у бруд.

За що виганяють депутата Зеленчука?

"Очищення" Херсонської влади: Василю Зеленчуку дадуть бій
«Очищення» Херсонської влади: Василю Зеленчуку дадуть бій

Чим завинив перед соратниками Зеленчук? За який проступок почалися гоніння на нього?

Сьогодні, 8 червня, питання ремонту автомобільних шляхів загального користування активно обговорили на черговій президії Херсонської обласної ради. Василь Зеленчук прямо звинуватив співробітників «Укртрансбезопасности» у корупції:

«Контроля за дорогами нет, начальника назначают из Киева. Абсолютно коррумпированная структура. Предлагаю нашей областной администрации подготовить документы, чтобы передать этот объект в коммунальную собственность, чтобы мы могли спросить с руководителя».

Інформацією про злодійство у владних структурах вже не здивуєш. Але сама номенклатура за звичкою користується старими перевіреними методами для створення потрібної нібито громадської думки. Віра в силу друкованого слова, як і раніше, міцна: якщо не повірять, то хоча б задумаються.

Як стало відомо виданню «Новини Херсонщини», радник голови Херсонської обласної ради Микола Ставицький поділився інформацією про те, що керівництву Радикальної партії, а саме Олегу Ляшку, не сподобалася розгорнута Василем Зеленчуком компанія по боротьбі з рибною та лісовою мафією Херсонської області.

Після того як стало ясно, що Василь Зеленчук не припинить свою боротьбу, територіальному відділенню партії терміново надійшла команда відкликати у нього депутатський мандат і дискредитувати його як політика. Для відкликання мандата планується організувати збір декількох тисяч підписів.

На сайті Радикальної партії Олега Ляшка опубліковано список всіх членів для проведення так званої народної люстрації. В цьому списку під номером 116 значиться Ричкіна Лілія Вячеславівна, нинішній депутат Сумської обласної ради. З якоїсь причини керівництво партії стало невдоволено нею і застосовує до неї ті ж методи, що і до Зеленчука. Чи свідчить цей факт про те, що Зеленчук, розуміючи, що херсонська мафія працює у зв’язці з аналогічними утвореннями в інших областях, знайшов собі однодумницю і соратницю в особі Ричкіной?

Чи є події, що відбуваються, початком загальноукраїнської компанії, або являють собою окремий випадок, виданню невідомо.