123 кримінальні порушення скоєно на Херсонщині минулої доби

7 лет назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшло 473 заяви і повідомлення, серед яких 123 заяви з ознаками кримінального правопорушення.

За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції склали 53 протоколи, з них 3 – за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В «єдиний центр 102» поліції Херсонщини  звернулась 27-річна жителька обласного центру. Жінка розповіла, що в Херсоні невідомий проник до її автомобіля «Мазда 6», звідки скоїв крадіжку мобільного телефону "SAMSUNG" та грошей в сумі 7 000 грн.   За даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 185 КК України «Крадіжка». Ведеться слідство.

В Генічеському районі  в ході санкціонованого обшуку за місцем проживання 47-річного місцевого жителя поліцейські виявили та вилучили суху речовину рослинного походження, схожу на коноплю. За даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 309 КК України. Вилучене направлено на дослідження.

Відділ комунікації поліції Херсонської області