Бериславські поліцейські перевіряють інформацію про вбивство оленів

4 года назад 0

Днями в херсонських електронних інформаційних виданнях набула поширення інформація про вбивство кількох благородних оленів, які потрапили на територію Бериславського району з одного з приватних господарств Каховщини. Дана подія зареєстрована в Журналі єдиного обліку районного підрозділу поліції. Наразі проводиться відповідна перевірка. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

За словами начальника Бериславського відділу поліції Романа Панасюка, дана інформація була виявлена працівниками підрозділу в Інтернет-мережі та згідно з вимогами законодавства належним чином зареєстрована. Ані власник тварин, ані працівники Національного природнього парку «Кам'янська Січ», які згадуються в публікації, до поліції з цього приводу не зверталися. Наразі поліцейські відпрацьовують даний факт.

Також поліція звертається до громадян, які можуть надати будь-яку уточнюючу інформацію, зателефонувати в чергову частину Бериславського відділу поліції за номерами (099) 26-90-294 або «102». Анонімність гарантується.