Дитину з особливими потребами обікрали на Херсонщині

2 года назад 0

Обурливо цинічний злочин розкрила поліція Нової Каховки на Херсонщині. Тут молода мати привезла маленького синочка з особливими потребами до міського Центру розвитку й корекції дитини, що на вулиці Дружби. Візочок вона поставила біля входу, а сама пішла з малим на сеанс лікувальної фізкультури. Коли ж повернулася, то на місці візка не виявила. Гадаючи, що це хтось невдало пожартував, відкотивши «транспортний засіб» убік, спантеличена городянка обійшла усе довкола, але втраченого так і не виявила. І лише за півгодини зателефонувала на 102.

У Каховському райвідділі Національної поліції обурення матері цілком розділили. Копи обстежили прилеглі квартали, але ніде візочка не знайшли. По тому розмістили інформацію про крадіжку у соціальних мережах, додавши фотографію речі, яка відшукалася у власниці. І знайшовся-таки небайдужий користувач цих мереж. Той  повідомив: бачив схожий голубий візок у чоловіка, котрий мешкає неподалік. Причому той своїх дітей не мав, і візочок був йому ні до чого. Оперативника прийшли за встановленою адресою 50-річного підозрюваного, і справді виявили там зниклий візочок.

Нероба, котрий зловживав алкоголем, спершу розповідав, що нібито знайшов дитячого візка на смітнику. Та його причетність до злочину довели, й відповідальності за нього нерозбірливому крадієві не минути. А візочок повернули родині за належністю – буде на чому доправляти малого на лікувальну фізкультуру й надалі.

Сергій ЯНОВСЬКИЙ.