Генічеські поліцейські за дві години розкрили крадіжку 10 тисяч гривень з будинку

5 лет назад 0

У Генічеський відділ поліції надійшло повідомлення від жительки одного з сіл району. Жінка розповіла, що її будинок обікрали невідомі. З сейфу зникли 10000 гривень.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Поліцейські опитали місцевих жителів, можливих свідків злочину та упродовж двох годин встановили підозрювану. Нею виявилась 40-річна місцева жителька, яка була знайома з потерпілою та вхожа в її будинок.

Підозрювана заробляла на життя сезонними роботами, тому постійного доходу не мала, але в цей день вона одразу розрахувалась з боргами в магазині за два місяці.

Жінка зізналась у скоєному злочині та розповіла, що знала, де лежать ключі від оселі та сейфу. Дізнавшись, що господарі поїхали на ринок за продуктами, вона проникла в будинок, відчинила сейф та викрала заощадження. Наразі частина грошей вилучили та повернули власниці.

За даним фактом Генічеським відділом поліції відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Підозрюваній може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років. Наразі слідство триває.