Голова Генічеської РДА прокоментував напад на свій будинок

6 лет назад 0

Група людей з обличчями, закритими балаклавами, увірвалася в будинок голови Генічеської РДА Олександра Воробйова та втекла після зіткнення з охоронцями.

Факт нападу підтвердив генічеському сайту "Новий візит" сам Воробйов.

Відеокамери зафіксували нападників і безпосередню сутичку з охороною. На місці злочину нападники залишили речові докази. Погрожуючи предметами, схожими на зброю, злочинцям вдалося сховатися.
В даний час проводяться слідчо-оперативні дії та пошукові заходи на Арабатській стрілці. Задіяні сили і засоби місцевої та обласної поліції.
" Если нападение совершенно с целью меня запугать, то это бесполезная трата времени. За что я действительно переживаю, так это за жизнь моих родных и близких  и за людей, обеспечивающих охрану. Моя задача — навести порядок в Геническом районе и обеспечить безопасность каждого его жителя. Надеюсь, что в этом поможет случай, который коснулся и меня ", — прокоментував« Новому Візиту» подію голова Генічеської РДА Олександр Воробйов.
Що було метою злочину — дочекатися всередині будинку Олександра Воробйова або інші мотиви, покаже слідство.
Відзначимо, що днями в Новоолексіївці у дворі власного будинку був по-звірячому вбитий відомий викладач фізкультури ПТУ №23.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До Генічеського району пропонують викликати Нацгвардію

Фото: "Новый визит"