Грабіжник з Великоолександрівського району проведе наступні п’ять років за гратами

5 лет назад 0

Злочин стався взимку в смт Велика Олександрівка. Ввечері в поліцію зателефонувала 72-річна місцева мешканка. Вона розповіла, що поверталась додому з автовокзалу, до неї підбігли двоє невідомих молодиків, штовхнули та вирвали сумку, в якій знаходились паспорт, пенсіонне посвідчення та 4000 гривень. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Жінка розповіла поліцейським прикмети зловмисників і менш ніж за годину їх затримали. Грабіжниками виявились 22-річний місцевий мешканець, раніше судимий за майнові злочини, та його 20-річний товариш. На подвір’ї домоволодіння одного із злочинців поліцейські виявили сумку з документами на ім’я заявниці. Гроші вони витратити не встигли, тому поліцейські повернули їх потерпілій.

На суді 20-річний хлопець пояснив, що на злочин його підбив товариш. Він декілька разів пропонував йому скоїти грабіж і нарешті він погодився.

Суд визнав грабіжників винними. 20-річного хлопця він засудив на чотири роки позбавлення волі, але з іспитовим строком на 3 три роки.

22-річному хлопцеві суд призначив покарання у вигляді позбавлення волі строком на 5 років та 6 місяців.