Херсонським рятувальникам довелося попрацювати і на дорозі, і в населених пунктах

7 лет назад 0

Свято чи ні, але екстренні служи не відпочивають. На Херсонщині довелося гасити розлив палива на дорозі, діставати людину з понівеченого авта, боротися з вогнем у житлі.

Як повідомляє Головне управління ДСНС обласаті, учора перед ночі, близько 21:35 на номер Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу за адресою: Білозерський район, с. Ромашкове, вул. Молодіжна. Коли вогнеборці прибули на місце надзвичайної події, з’ясувалося, що горить перекриття даху житлової будівлі та домашні речі на площі 74 кв. м.
На місці працювало відділення чергового караулу 2-ї Державної пожежно-рятувальної частини по охороні Білозерського району у складі 4-х бійців особового складу. Причина пожежі та збитки встановлюються.

  

Буквально сьогодні зранку, о 3:30 Новокаховські рятувальники виїздили на дорожньо-транспортну пригоду по проспекту Дніпровський. Тут водій автомобіля Опель Вектра не впоравшись з керуванням врізався у дерево, в результаті чого розтеклося паливо на проїжджу частину та загорілося на площі близько 30 кв. м.
До надзвичайної події було направлено 2 пожежних автомобіля та 8 чоловік особового складу.Рятувальники 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини, які терміново прибули на місце надзвичайної події, за допомогою спеціального обладнання деблокували людину з понівеченого автомобіля та передали медичним працівникам. Його було доставлено до лікарні де внаслідок отриманих травм він помер.
Причина надзвичайної події на автошляху з’ясовується.

джерело