Житель Каховського району намагався угнати таксі

5 лет назад 0

В одному з сіл Каховського району, ввечері, 45-річний водій таксі був вдома, коли з вулиці почув, як спрацювала сигналізація і звук двигуна. Заявник вибіг з будинку і побачив, як на водійському сидінні його автомобілю «Mitsubishi» знаходиться невідомий, який завів двигун та почав рух автомобілю. Власник наздогнав невідомого та утримував його до приїзду поліцейських.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Працівники Каховського відділу поліції встановили особу зловмисника. Ним виявився 20-річний житель цього ж села, раніше до кримінальної відповідальності не притягався. Свої дії пояснив тим, що хотів покататися. В автомобілі пошкоджені дверцята, які чоловік відчинив за допомогою ножиць.

Як повідомив начальник Каховського відділу поліції Олексій Войчек, зловмиснику повідомлено про підозру, відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.289 Кримінального кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом» (карається штрафом від однієї тисячі до однієї тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від трьох до п'яти років, або позбавленням волі на той самий строк).