Житель Олешківського району вкрав з поля понад 3 кубометри торфу

5 лет назад 0

В Олешківське відділення поліції звернувся 39-річний херсонець. Він повідомив, що в одному з сіл Олешківського району з його поля вкрали 3,5 кубометри торфу на суму понад 3000 гривень.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Заявник самостійно об’їхав територію населеного пункту і побачив у дворі місцевого жителя купу торфу. За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група.

Власник домоволодіння стверджував, що це його торф і він його придбав. Але чоловік не зміг назвати вагу добрива. Торф переміряли відрами і встановили, що на подвір’ї знаходиться рівно 3,5 кубометри. Попередньо встановлено, що чоловік планував продати викрадений торф.

Нині добриво вилучене. Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка» (карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років). Тривають слідчі дії.